Açıklaması Yangın kapısı fiyatı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Birinci sınıf malzemelerden üretilen ve uzun süre dayanıklı olarak kullanabileceğiniz yangın kapılarında istediğiniz mostra ve seçenekler bulunmaktadır. Firmamız, istediğiniz bapları adresinize getirerek monte edecektir. Aynı zamanda dileme etmeniz durumunda sineeriye haydi haydi görebileceğiniz cam menfezlerde yalnızca kanatlı kapılara ağırlıklmaktadır. Bu temelli sizin tercihinize kalmış bir durumdur. Havalandırma amacıyla kullanılan sırça gözenek yangın haricinde da havalandırma amacıyla kullanılmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda yapım yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum hileıyoruz.

Mono blok gövde konstrüksiyonsı posta sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlanmaktadır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına amelî koca kaliteli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini içeriye hapseder.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli uygun ise buna demetlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında fiyat artışını getirmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu konum uğruluk vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Sadece yangın bapsı bileğil, kapıların kenarlarındaki dolgu maddelerinin bile kimyevi olarak erimemesi, yanmaması ve doğal gaz sızdırmaması gerekir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra koruma görevlisi eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yavuz uyumanıza ve bir yangın durumunda Ucuz yangın kapısı ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Camlı yangın bapları yahut ürkü barlı yangın bapları özge yangın kapısı türleri arasındadır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makaslamaklar ciddi durumların racon göstericisidir.

Yangın bapsı kocaeli aslına bakılırsa her ilde yeğleme ve ilçede sıkça bulabileceğimiz bir düzenek haline gelmiştir.

Report this wiki page